Hürriyet

26 Ağustos 2011 Cuma

miley hala olmaya hazır



Miley Cyrus, erkek kardeşi Trace Cyrus ve kız arkadaşı Brenda Song'un ilk bebeklerini beklediklerini açıklamalarıyla hala olma heyecanını yaşamaya başladı.
E! News'ün haberine göre, Metro Station grubnun solisti Trace ve  ‘The Suite Life of Zack & Cody' yıldızı  Brenda Mayıs ayından bu yana birlikteler ve çift şimdi ilk bebeklerini bekliyor.
Miley, abisi ve Brenda için çok mutlu. Bu gerçekten herkes için hoş bir sürpriz oldu ve tüm aile onları destekliyor. Ailesi bebek için onlara onay verdi çünkü Brenda ve Trace'nin birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini biliyorlar.
Bir önceki kız arkadaşı Demi Lovato  olan Trace mutlu haberi Twitter hesabından Salı günü  Miley ile yemek yediğini, Miley'nin köpeği Floyd'a bayıldığını ve gelecek ay Chris Garcia'ya dövme  yaptıracağını duyursa da bebek konsunda hiçbir açıklama yapmadı.
Brenda 23 ve Trace 22 yaşında bu onların ilk çocuğu ve kış aylarında (Şubat - Mart gibi) dünyaya gelmesi bekleniyor. Çift ilk olarak basına aşklarını Mayıs ayında Nylon partisinde göstermişti. Sizce bu bebek onları gerçekten daha iyi bir çift yapacak mı ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder